Rijbewijs

Onze dochter is ondertussen 17 jaar geworden en wil volop gaan voor een rijbewijs!

De afgelopen krokusvakantie heeft onze dochter zich gesmeten op het theoretische deel. Jawel, ze ging er helemaal voor… fun in de wagen…’opletten hier moet je voorrang geven’ ‘dat bord wil zeggen dat…’ laat ons zeggen dat onze kennis ook terug is opgefrist 😉

Op het einde van de vakantie legde ze haar examen af…GESLAAGD!

De nodige documenten in orde gebracht om het voorlopig rijbewijs af te halen. Hierbij ook een rijgeschiktheidsattest van de arts in kader van diabetes. Voor personen met diabetes zijn de regels iets anders en is het rijbewijs beperkt geldig (5 jaar).

En dan nu de baan op… u bent gewaarschuwd 😉

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.