Oopsmomentjes

Af en toe hebben we ‘oops’momentjes. Meestal gaan ze wel over hetzelfde.

Ik durf (via de follow-app van Dexcom) een tijdje na het eten wel eens kijken hoe het zit met de glycemiewaarden van onze dochter. Want ja, we kunnen de koolhydraten verkeerd geteld hebben… of verkeerd gewogen… of deze verkeerd ingeschat hebben … of er niet aan gedacht hebben om een dual te geven… of vergeten rekening houden met de activiteit die nog komt… of… .

Heel af en toe zie ik de glycemiewaarden pijlsnel de hoogte ingaan. Meestal heeft het dan niets met bovenstaande te maken en is ze gewoon vergeten bolussen.

‘Zou het kunnen dat je niet hebt ingegeven?’

Oops

… een nieuw ‘oopsmomentje’ 😉

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.