Druivensuiker…overal!

Een puber laat wel eens iets rondslingeren… . Naast de typische sokken, drinkbussen, verpakkingen van koekjes, … kan je bij ons ook overal in huis druivensuiker vinden. Ja, altijd handig om bij de hand te hebben, het neemt niet veel plaats in en is een goede redder in nood.

Sowieso is er te vinden in de slaapkamer van onze dochter, op mijn nachtkastje en in de voorraadkast, dat is ook de bedoeling. Maar je kan er vaak ook vinden in de living, de badkamer, keuken, garage. In elke jaszak, rugzak, tas,… heb je kans om één of meerdere exemplaren te vinden. Op zich wel handig om steeds in de buurt te hebben.

Ik ontdekte sinds kort nog een plekje…de wasmachine! Tussen de donkere was zag ik onlangs iets zitten… een mooie (verpakte) tablet druivensuiker lachte me toe. Te laat om de deur te openen en ergens toch ook benieuwd naar het resultaat liet ik alles maar gebeuren.

En jawel, een propere was en een mooie nog steeds verpakte tablet als eindresultaat! Oh ja, de tablet was roze… ligt aan de cranberry smaak 😝.

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.