Follow your dreams… and make some music!

Twee nichtjes die elkaar vinden in muziek… met als resultaat deze clip! Alles met ze’n tweetjes met zorg opgenomen en gemonteerd… genieten! Je kan deze hippe meiden volgen op Facebook en Instagram onder ‘Blue Heron’!

#proudmama #blueheron

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.

3 reacties op ‘Follow your dreams… and make some music!

  1. We mogen wel heel trots zijn op onze kleinkinderen! Ben blij dat ze zo met elkaar in muziek opgaan. Hoedje af
    Oma

    Like

Reacties zijn gesloten.