Superheld

Onlangs was het buiten hard aan het regenen en besloot ik de zolder wat op te ruimen. Toch steeds een stukje mijmeren en nostalgie.

Ik vond er een grote zak knuffels terug. Oh ja, onze dochter was een superfan van knuffels en de collectie breidde dus uit…en uit… . Tot op een gegeven moment we toch wat aandrongen om geen nieuwe knuffels meer bij te kopen. Dat was buiten onze dochter gerekend want ze begon ze dan maar zelf te maken. Er ontstond een nieuwe collectie ‘ugly’s ’, zoals ze deze zelf noemde.

En dan kom je zo’n uniek exemplaar tegen. En dan nog wel een echte superheld! Ja, hij mag hier even in de kijker… voor alle kleine en grote helden 💙!

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.