Shoppen

Elke drie maanden gaan we ‘shoppen’. Het voelt elke keer als een kleine uitstap als we gezellig in de auto zitten bijkletsen. Onze uitstap gaat steevast naar wat we bij het begin van de diagnose ons ‘hotel’ noemden. Oh ja, we hebben er herinneringen aan een goede service.

Als we aankomen op onze bestemming voelt het een beetje als thuiskomen. Vertrouwde gezichten lachen ons vriendelijk toe. Er wordt oprecht gevraagd hoe het met ons gaat. Een luisterend oor, tips worden aangereikt, … zodat we verder kunnen. We mogen alles vragen en her-vragen. Er wordt tijd gemaakt om samen met ons te zoeken naar wat best lijkt.

Gepakt en gezakt keren we huiswaarts. Met onze ‘buit’ kunnen we weer drie maanden verder. Blij en zo dankbaar voor de ondersteuning die we krijgen in ‘ons’ ziekenhuis!

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.

Een reactie op “Shoppen

  1. Zal deugd doen om na de controle te shoppen en bij te kletsen. Dat blijft je altijd bij en ik spreek van ervaring.

    Like

Reacties zijn gesloten.