Diabetes Awareness Month

November… LET’S MAKE SOME NOISE!

Omdat…

… diabetes een ‘ding’ is van 24/24

… het een invloed heeft op de ganse omgeving van de persoon

… er nood is aan (h) erkenning

… er veel onderzoek gebeurt maar er nog steeds geen genezing is ;-(

….

En omdat ik graag mijn steentje aan alle bovenstaande wil bijdragen breng ik mijn getuigenis als mama van een kind met diabetes type 1. Dit op dinsdag 10 november tijdens het webinar ‘Diabetes en mentale gezondheid’ van Roche Diabetes Care.

Inschrijven voor de webinar kan hier.

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.