Zakje voor druivensuiker

Zoals je misschien wel al weet hou ik van ‘upcyclen’. Ik geniet ervan om dingen om te toveren tot iets nieuws. Onlangs besloot manlief grote schoonmaak te houden in zijn kleerkast. Enkele hemden haalden het niet… wat kan ik hiermee doen?

Van een van de hemden maakte ik een rokje, van een ander maakte onze dochter een kussensloop. Bij het maken van het rokje had ik nog de omslagen van de mouwen over . Na een beetje speurwerk op het internet kwam ik een tof ideetje tegen. De omslagen blijken ideaal om heel snel en simpel een zakje van te maken. Je kan er iets kleins insteken…moet het toch wel lukken dat hier net een reep druivensuiker in past! Ideaal!

Ook een zakje maken? Klik hier

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.