Nieuw smaakje

We zijn altijd benieuwd als we naar een ander land gaan welke soorten druivensuiker we kunnen vinden. Af en toe een ander smaakje is altijd leuk. Dit jaar gingen we op reis naar Engeland. Daar vind je ‘pharmacy, beauty en wellness shops’… op ontdekking!

Meest te vinden en ook wel verwacht… de druivensuiker met sinaasappelsmaak. Die kunnen we hier in België ook vinden. Leuk maar daar is onze dochter net het minst fan van. Maar daarnaast ook ‘blackcurrant’ en ‘raspberry’ te koop. Voor ons nieuwe smaakjes, het proberen waard toch? Na de eerstkomende hypo geproefd en overheerlijk bevonden!

Voordat we terug vertrokken naar huis nog een grote voorraad van deze druivensuiker aangekocht… beter een hypo lekker oplossen toch?

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.

2 reacties op ‘Nieuw smaakje

 1. Hallo
  Zo herkenbaar…
  Maar na 6,5 jaar diabetes geeft onze dochter nu de voorkeur aan de ‘blauwe’.’
  Die zonder extra smaakje dus…. ik kocht laatst wel nog aardbei in Kruidvat maar die wou ze nog niet proeven. De cola lustte ze ook maar die vinden we helaas nergens meer.
  Liefs!

  Like

Reacties zijn gesloten.