Vakantie…met Mr. Diabetes

Vakantie… leuk om te niksen of net bezig zijn met iets waar je anders weinig tijd voor maakt. De luxe dat niets moet, de dag plukken naargelang de goesting en dit jaar een weekje samen met het gezin naar Engeland. Zalig!

En we hebben genoten! Een nieuwe omgeving ontdekken, mooie bezienswaardigheden, uitgebreid ontbijten, lekker uit eten, boekje lezen, een gezellige barbecue,… we hadden een mooie tijd. Enige spelbreker… Mr. Diabetes want oh ja hoor, hij was er ook bij en liet zich goed gelden, van ontembare hoge waarden tot onverklaarbare hypo’s.

Tja, het warme weer, de verandering van omgeving, andere voeding,… hij zal nooit weg kunnen met dergelijke situaties denk ik. Wij zijn er door hem ook nog eens aan herinnerd dat je, ten alle tijde, best een pen op zak hebt om bij te spuiten als de correcties van de pomp niet lijken aan te slaan. Dit kan leiden tot onnodige kilometers om de spullen op te pikken ;-).

Ook s’ nachts liet hij weten dat hij het wat moeilijk had met de verandering. Het alarm van de sensor maakte het gezin meer dan voldoende wakker, behalve diegene dan die eigenlijk zou moeten wakker worden want onze dochter slaapt als een roos. Gelukkig dat uitslapen ook op ons programma stond.

Vakantie zonder Mr. Diabetes is helaas niet mogelijk maar hij kan onze mooie momenten begot niet overtroeven!

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.

Een reactie op “Vakantie…met Mr. Diabetes

Reacties zijn gesloten.