Hoog en laag

Twee grote superfans van Piet Piraat, als kleuter kan ik mijn twee kids niet beter omschrijven denk ik. Piraten…ze spreken tot de verbeelding: varen op zee, gaan op schattenjacht, … en ze zijn toch zo stoer. De nodige attributen waren ook in huis om zich een beetje piraat te voelen. En we hadden geluk want we konden hun allergrootste droom laten uitkomen: Piet Piraat met zijn gevolg die kwam langsvaren en bij ons thuis een schat vond. Een prachtige warme herinnering.

Blij dat we in deze periode nog geen weet hadden dat Mr. Diabetes ons enkele jaren later zou vergezellen. Voor mij ook een grote reden om van elk moment in je leven te genieten want tenslotte weet je nooit wat komt. En nee, die dingen hoeven heus niet groot te zijn.

Onlangs hoorde ik tijdens het zappen op tv een liedje van Piet Piraat…’ Hoog en laag’. De herinnering kwam terug… maar het liedje krijgt nu toch een wat andere bijklank… en soms wel heel toepasselijk als je de curve van onze dochter soms ziet 😉

We gaan hoog en laag
'k voel het in mijn maag 
op het ritme van de golven....

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.

Een reactie op “Hoog en laag

Reacties zijn gesloten.