Druivensuiker

Om hypo’s op te lossen neemt onze dochter meestal druivensuiker. Het helpt snel en is makkelijk mee te nemen. Ze houdt wel van wat afwisseling. Wetende dat er heel wat smaken bestaan ging ik op zoek.

Hier in België in de supermarkten kon ik wel enkele smaakjes vinden, doch beperkt. Colasmaak, cassis, framboos, … niet te vinden. Googelen dan maar! En jawel, in Duitsland ( ik had reeds vernomen dat daar een groter aanbod was) gevonden op Zuckerschmuck. Nieuwe smaakjes…blij!

Wat is jullie favoriete druivensuikersmaak? Waar kopen jullie druivensuiker?

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.

3 reacties op ‘Druivensuiker

  1. Kruidvat varieert soms eens met verschillende smaakjes. Onlangs strawberry meegebracht. In de aldi komt er normaal ook eens druivensuiker in speciale aanbieding en dat zijn dan ook eens andere smaakjes. Ook in handig doosje uit aldi.

    Geliked door 1 persoon

  2. En toch willen ze da we “lokaal” kopen hé, da ze der than voor zorgen da ta kan é 😉
    Leuk da je meer smaken hebt gevond Leen :p

    Like

Reacties zijn gesloten.