Concert

De Dexcom G5 geeft rust in ons gezin. Het geeft me een gerust gevoel dat ik weet dat onze dochter alarm krijgt wanneer haar glycemiewaarden te hoog of te laag komen. Te lage waarden, die voelt ze wel….het alarm is een extraatje. Te hoge waarden, die voelt ze niet zo snel dus hierdoor kan ze sneller ingrijpen. Mijn man en ik volgen de waarden ook via onze gsm. Elk kiest vanaf wanneer hij/zij alarm wenst. Ook het geluidje kunnen we apart instellen.

Als puber zoekt onze dochter haar eigen weg. Ze is graag op haar kamer, doet graag een wandeling met de hond of skeelert een toertje in de buurt. Ze gaat naar school, wij zijn aan het werk, genieten in det tuin,…en worden dus over het algemeen apart verwittigd van de dalende of stijgende glycemiewaarden. Nu we in coronatijden zoveel mogelijk in ons kot blijven, vertoeven we ook vaker in dezelfde ruimte. En dan gebeurt het ook dat onze gsm’s dicht bij elkaar in de buurt liggen. En als de waarden dan plots swingen…kunnen wij ‘genieten’ van een concert. Het is natuurlijk altijd beter dat dit niet te vaak voorvalt maar we kunnen er wel om lachen. En ja…ik ga mijn deuntje toch eens aanpassen 😉

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.

Een reactie op “Concert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s