To love or not to love…

Mr. Diabetes,

Je kwam plots in ons leven, als een complete verrassing. Je was totaal niet gewenst. Vanaf het eerste moment maakte je duidelijk dat je niet van plan was om terug te vertrekken. Je zette onze wereld op zijn kop, om je aanwezigheid goed duidelijk te maken?

We gaven je een plekje, tja, er was precies geen andere keus. We dringen je zoveel mogelijk naar de achtergrond. Is het duidelijk dat wij niet willen dat jij de regisseur bent in ons verhaal?

Af en toe blijf je ons verrassen. Dan proberen wij nog maar eens duidelijk te maken dat wij ons niet zomaar door jou laten doen. Ok, we nemen je erbij maar laat je ons beslissen?

Een liefdesverklaring voor Valentijn? Neen, die krijg je niet. Wij zien jou echt niet graag en zien je liever vertrekken, zou je ooit?

Groeten,

Komhiermijnzoetje

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.