Pomptasje uit oud bloesje

Ik hou wel van recyclen. Ik vind het steeds een uitdaging om iets wat je niet meer kan gebruiken om te toveren in iets anders. Zo ging ik aan de slag met een leuk bloesje van onze dochter. Het was één van haar lievelingsbloesjes maar helaas te klein geworden. Leuk stofje… aan de slag, we maken er een pomptasje van!

Het leek me leuk om het zakje vooraan te gebruiken, ideaal om een druivensuikertje in te steken trouwens. De pomp past perfect in het zakje en achteraan naaide ik er een stukje stof op zodat ze de riem van haar broek er kan tussenschuiven.

Voila, leuk resultaat en handig! En aangezien er nog voldoende stof over is heb ik er nog een scrunchie bij gemaakt. Helemaal assorti!

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.