Oef…de examens zijn voorbij…

We hebben het geluk dat beide kids vrij relaxed door de examenperiode gaan. Er is niet te veel stress in huis, een groot voordeel! Dit is niet bij iedereen zo, dat besef ik maar al te goed, dus wij prijzen ons gelukkig.

De spanning in deze periode komt vooral door Mr. Diabetes. Want we weten nooit op voorhand hoe hij zich zal gedragen. Zal hij de waarden doen stijgen of dalen?

En jawel, Mr. Diabetes laat zich elke keer, net voor het examen opmerken. Bijna elke dag , voor het examen, heeft onze dochter alarm voor hoog en moet ze een correctie doen. Hierna loopt alles terug stabieler. Nu ja, beter dan een hypo tijdens het examen zeker?

Voor de rest zijn we supertrots op onze dochter. Hoe ze er voor gaat tijdens de examens en hoe ze doorbijt. De nachten zijn voorlopig nog steeds niet wauw. We krijgen vaak de melding om te kalibreren (Guardian 3)…bye bye nachtrust… . Maar ze doet het gewoon en blijft doorgaan, een echte warrior! En vol goede moed vertrekt ze ’s morgens naar school.

De resultaten…tja…die horen belangrijk te zijn maar van mij krijgt ze alvast een dikke 10! Alleen al met haar doorzettingsvermogen komt ze er wel!

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.

Een reactie op “Oef…de examens zijn voorbij…

Reacties zijn gesloten.