Vandaag is de dag!

Deze middag zorgen wij voor ‘De Warmste muziek in de kliniek!’. Een vijftien-tal leerlingen van de Academie voor muziek, woord en dans Aalter zullen de inkomhal van AZ Alma tussen 15u en 17u vullen met prachtige pianomuziek. Dit alles ten voordele van VDKA (Vlaamse Diabetescentra voor Kinderen en Adolescenten), om het onderzoek naar diabetes type 1 te steunen.

Aan alle Type 1 Kids:

Wij doen deze actie voor jullie.
… om diabetes Type 1 meer (h)erkenning te geven. Ik ben ervan overtuigd dat hoe meer mensen weten wat dit inhoudt, hoe meer begrip er is voor jullie.
… we willen onderzoek naar diabetes steunen, we hopen dat er ooit genezing komt. Tot dan hopen we dat er producten ontwikkeld worden die jullie leven gemakkelijker maken.

Hoedje af voor jullie, die dag in dag uit leven met diabetes. Jullie zijn stuk voor stuk helden, kanjers, ‘warriors’. Vandaar dat we tijdens onze actie rondgaan met de hoed…

Merci!

Alvast een hele dikke merci aan pianojuf Jozefien Van Parys om de ‘puzzelstukjes te laten samenvallen’ en mee deze actie voor de Warmste Week te organiseren, leerlingen warm te maken en te begeleiden, het programma op te stellen en zo veel meer. Bedankt aan Rietje Bruynooghe om ook mee te springen in dit verhaal en leerlingen warm te maken, te begeleiden.

Dankjewel ook aan alle leerlingen die hun steentje bijdragen door muziek te brengen. Ik ben er zeker van, het wordt genieten!


Dankjewel AZ Alma, dat we jullie locatie mogen gebruiken en jullie inkomhal mogen vullen met pianoklanken
. Dankjewel aan de mensen die dit mogelijk maakten.


Dankjewel aan iedereen die mee hielp om onze actie in de kijker te zetten, het evenement te delen met anderen, flyers te verdelen, … of op de één of andere manier bijgedragen hebben om deze actie bekend te maken en/of te steunen.


Dankjewel!Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.