Valse geruststelling….

Onze dochter kan alleen thuisblijven. Sinds de diabetes zijn we hier wel meer bezorgd over. Wij hebben geen twee maanden vakantie dus de dagen dat wij werken blijven de kids alleen. Over het algemeen is grote broer ook thuis en we weten dat hij wel alarm slaat moest er iets voorvallen.

Ik vind het leuk dat de kids in de vakantie wat kunnen uitslapen. Wij moeten op tijd opstaan om naar het werk te vertrekken, broer af en toe ook voor zijn vakantiejob, waardoor zus alleen achterblijft.

Onze kids houden ervan om in de zomer in een tent of in ons tuinhuis te slapen. En ja, dan mag onze hond erbij. Dit leek mij de ideale oplossing als onze dochter s’morgens nog aan het slapen is en wij moeten vertrekken. Het geeft een gerust gevoel dat ze niet alleen is en met het gedacht dat de hond wel op tijd buiten wil… .

Dit leek tot nu toe goed te lopen…maar… er komt gewenning bij onze hond. Jawel, zolang de dochter slaapt blijft ook hij rustig liggen. En zo is onze dochter deze week pas om 11u opgestaan…best dat ik het niet wist… Weg geruststelling, misschien toch in de loop van de ochtend een berichtje sturen ;-).

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.