Friotasjes…

Friotasjes, ik ben fan. Ze zijn handig want passen perfect in een handtas. Geen gedoe met koelelementen. Voordien moet je er wel aan denken om het tasje even in het water te leggen. Ze verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. We hebben eentje in voorraad en gebruiken dit vaak, vooral bij een daguitstap of als we op reis gaan.

Dit jaar gaan we op reis naar Portugal. Omdat het daar wel eens warm zou kunnen zijn, ben ik op zoek gegaan naar een extra Friotasje om de nodige insuline veilig te kunnen meenemen.

Tijdens mijn zoektocht vond ik ook een Friotasje voor de pomp. Een tof fleurig tasje dat je aan een riem kan bevestigen. Zo blijft de insuline ook in de pomp (Minimed 640G) op de juiste temperatuur. Lijkt me handig!

Ik heb deze gevonden op diace.be . Ook wel verkrijgbaar op andere sites.

Laat de zon maar schijnen!

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.

Een reactie op “Friotasjes…

Reacties zijn gesloten.