Loslaten

Loslaten…

Ze gaat naar bed met een waarde van 123, na een half uur ga ik meten en heeft ze een hypo.

Loslaten…

Telefoon...als we onze dochter vroeger kunnen halen op de badminton, de waarden zijn te laag en zijn moeilijk omhoog te krijgen.

Loslaten…

Bij een nachtcontrole staat ze 347.

Loslaten…

Ze is vergeten bolussen...gebeurt de laatste tijd wel meer.

Loslaten…

Sensor is blijven haperen aan kledij. Kleine paniek.

Loslaten…

Verdriet 'Ik wil dit niet meer, ik wil zo graag nog één keer eten zonder te moeten tellen,....'

Loslaten…

Of toch vasthouden?

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.

3 reacties op ‘Loslaten

Reacties zijn gesloten.