Zou het…

Zou het… allemaal begonnen zijn bij onze dochter zo rond de maand mei vorig jaar? Ergens hebben we een vermoeden…

Rond deze tijd merkten we veranderingen. Ze was heel snel emotioneel maar weten het aan hormonale veranderingen, wel mogelijk bij een puber van 13 dachten we… Zo maakten we een uitstapje naar Brugge. Gezellig samen shoppen en een ijsje eten…tot plots tijdens smullen de tranen naar boven kwamen…ze wist zelf niet waarom… Dit gebeurde af en toe op de meest onmogelijke momenten, waren we niet gewend van haar.

We kochten toen broeken, enkele weken later precies een maat te groot. Nu ja, onze dochter was gewoon aan het ‘uit’groeien toch?

En ja, ze was snel moe en ‘hing’ regelmatig in de zetel…toch typisch voor een puber niet?

Achteraf gezien vermoeden we dat dit het begin was van ons ‘opgedrongen’ verhaal. We zullen het vast nooit met zekerheid weten…maar zou het toen begonnen zijn?

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.