Zakjesmania

We houden van afwisseling. Dus ook om de pomp te dragen variëren we graag. Soms gebruikt onze dochter gewoon de clip van de pomp, soms draagt ze die liever in een zakje. We hebben ondertussen een gans gamma van zakjes.

We hebben het zakje dat bij de pomp hoort, mooi en handig. Te dragen aan een broeksriem of met de clip.

Voor tijdens het sporten gebruikt ze liever het tasje dat we vonden toen we op reis waren in Denemarken. Het is een soort draagriem die uitrekt naargelang wat je er in steekt. Er zijn twee zakjes, eentje waar ze pomp in kwijt kan en eentje waar de meter en de druivensuiker in past. Handig zo alles bij de hand!

We maakten ook reeds zelf een tasje van een oude jeansbroek (beschrijving te vinden onder ‘Creatief’. Deze is ook te dragen aan een broeksriem.

https://komhiermijnzoetje.com/category/tasjes-insulinepomp/

En we blijven verder uitkijken en alle bruikbare tasjes springen in het oog. Zo vonden we onlangs deze in het Kruidvat. Een zakje om rond de buik te dragen, groot genoeg voor de pomp, met een rits zodat de pomp veilig zit en goedkoop (2,99 euro). Ideaal om te verbergen onder kledij!

https://www.kruidvat.be/nl/kruidvat-heupbuidel/p/3707999

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.