Pimp it!

We houden er van om alles te pimpen dus waar het ook maar enigszins mogelijk is zoeken we naar leuke dingen om de pomp en de sensor te versieren. We kochten al stickers aan met smileys, dieren,… maar zijn al een tijdje op zoek naar stickers met badeenden. Onze dochter spaart al van jongs af aan badeenden (en je wil helemaal niet weten hoeveel er al heeft 😉 ). Ik maakte via mijn buurvrouw kennis met Made by liefling

Made by liefling bedrukt / personaliseert t-shirts, truien, draagtassen, kussenslopen, glazen potten, badcapes, notitieboekjes,…en het is mogelijk om de bedrukking aan te passen naar eigen wens… Aangezien ook het laten bedrukken van eigen textiel/voorwerpen mogelijk is nam ik contact op. En jawel, stickertjes met badeenden zijn er geen probleem. De stickers worden gemaakt uit vinyl en in één kleur. Super! We laten er direct een ganse serie maken in geel en paars (past perfect bij haar pomp).

Omdat we er zelf zo blij mee zijn geven we 5 stickertjes weg. Wat moet je doen? Like dit bericht op de Facebookpagina ‘Kom hier mijn zoetje’ en geef als reactie 💙. De onschuldige hand van onze dochter zal op zaterdag 16 maart een winnaar trekken. Veel succes!

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.