Creatief met de naaldbeschermer

Het leek ons wel wat om iets te doen met de naaldbeschermer van de MiniMed Mio (infusieset voor de insulinepomp). Wat het juist ging worden wisten we nog niet. Elke keer bij het vervangen verzamelden we de naaldbeschermer in een potje, die is anders toch voor de vuilbak.

Na een tijdje verzamelen en een mooi aantal naaldbeschermers verder gaan we aan de slag…

Eigenlijk kan je de naaldbeschermer perfect gebruiken als parel en we besluiten dan ook te starten met het maken van een armbandje. Je gebruikt best een dunne doch stevige draad. Het wordt een combinatie met andere parels. Perfect voor de naderende feestdagen!

En aangezien we nog naaldbeschermers over hebben maken we ook nog een sleutelhanger! Deze versieren we met bedeltjes.

En zo brengt het toch wat vervelende aanbrengen van de infusieset telkens toch nog iets kleins op… en het vooruitzicht om in de toekomst terug iets moois te maken!

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.

3 reacties op ‘Creatief met de naaldbeschermer

Reacties zijn gesloten.