Aan de slag

Sokken, het kan een mens op ideeën brengen. Ze zijn zacht, ze zijn er in verschillende kleuren en vooral ze zijn rond en er zitten geen naden in. De ideale oplossing om er een armband van te maken om rond de sensor te dragen!

We gaan op zoek naar sportsokken: ze rekken goed zijn over het algemeen licht om dragen en wat meer bestand tegen zweet. We komen terecht in de Zeeman en jawel…we vinden daar een ongelooflijk paar coole voetbalsokken. Een koopje: 2,99 euro voor een paar.

We kopen de grootste maat die er bij zit, maat 39-42. Thuis gaan we aan de slag. We zien nogal mogelijkheden met zo’n lange sok. Zoals je kan zien kan je deze in serieus wat stukjes verdelen. We kunnen een zestal bandjes maken uit één sok. Ze hebben dan elk nog een breedte van ongeveer 9 cm wat meer dan voldoende is.Het bovenste stukje is het meest ideaal want daar hoeven we zelfs niets meer te naaien.

 

We hebben direct een gans assortiment, en spotgoedkoop op deze manier: 12 stuks voor 2,99 euro. De bandjes worden uitvoerig getest tijdens het slapen en ook bij het buiten spelen komen ze goed van pas. Een aanrader!

En…als je echt niets van de sok wil laten verloren gaan, de twee stukjes die je nog overhebt kan je perfect gebruiken om een muts en een sjaaltje maken voor een knuffel van je kind!

Van het stuk voor de tenen maak je een leuke muts en van het stukje dat overblijft van de hiel een leuke sjaal! Dochter en knuffel content!

image1[2]

Geplaatst door

Ik ben Leen, gehuwd met een schat van een man en trotse mama van een zoon Len en een dochter Jits. Ik ben werkzaam als ergotherapeute in een woon-zorgcentrum. Eind juni 2018 kregen we het nieuws dat onze dochter diabetes Type 1 heeft. Het zette onze wereld even op zijn kop. Graag wil ik hier mijn ervaringen delen.

Een reactie op “Aan de slag

Reacties zijn gesloten.